С приближаването на коледните празници все по-честно мислим за горещо какао

...
С приближаването на коледните празници все по-честно мислим за горещо какао
Коментари Харесай

Три места със страхотни коледни сладки в София

С приближаването на коледните празници все по-честно мислим за горещо какао и сладки с джинджифил. И знаем кои са местата, където ще открием коледния усет и ще се заредим с въодушевление. коледен дух.

Тази селекция включва три места, където сме се наслаждавали на вкусни сладки и можем да подсигуряваме, че са страхотни. Надяваме се да харесат и на вас! 

Pasticceria Orsetti 

При завръщането си в България след 15 години в Италия,  Жоро и брачната половинка му Деси вземат решение да пренесат в София едно парченце от италианската сладкарска традиция и по едно и също време да наложат една напълно нова наклонност в сладкарството. В тяхното начинание ловко се съчетават дълголетният опит и новаторството и се реализира един нов артикул носещ усета на старите италиански майстори-сладкари и отговарящ на изискванията  на модерния човек.

Именно по тази причина пристигна ли време за коледни сладки, незабавно се запътваме към обекта им на " Дондуков " 19, тъй като свършват като топъл самун.



100 грама сладки 

Говорим ли за нещо сладки, няма по какъв начин да не споменем и " 100 грама сладки ", които са наложителна спирка при търсенето на коледни наслади от захар и тесто. Меденките им са несравними, а в уеб страницата си даже имат и категория, в която може да откриете селекция от. 

 
               

 

Cakey Bakey

Cakey Bakey са ни любимци, що се отнася до сладости, и надалеч не се ограничаваме единствено с посещаване в едната им локация. Даваме крила на разходките си с авторски сурови бисквити „ Лоли “. Белите със сушени плодове са залети с бял шоколад и ги миксираме с черните с овесени ядки, залети с естествен шоколад. Една в никакъв случай не ни е задоволителна, по тази причина постоянно ги хапваме в комбина.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР